Om oss

Vi känner alla till talesättet ”det är insidan som räknas”. Ett uttryck vi ofta använder då vi talar om oss själva eller våra medmänniskor.

Men talesättet gäller också i allra högsta grad då det gäller snickerier. Både för kök och för andra specialsnickerier.

Därför vill vi börja med att berätta om det som döljer sig bakom de unika och vackra luckorna som Du hittar på Stockholmskök.

Hos oss är allt – rakt igenom – trä och Du kan inte välja bort det vi kallar kvalitet och hantverksmässig tradition. Och Du betalar inte mer för detta än vad sämre materialkvalitet kostar hos våra konkurrenter. Det är kombinationen av tradition, erfarenhetsrelaterad produktion och en blick för det som är vackert som ögat som kännetecknar ett kök från Stockholmskök.

 

Stockholmskök bildades 2010 av Christian och Sören Carmryd och sedan starten har vi fått förtroendet av upp emot 400 familjer att förverkliga deras drömmar om nya, vackra och hållbara snickerier.  Vårt mål är inte kvantitet utan kvalitet och därför lämnar vi nöjda kunder – och projekt – som vi är stolta över bakom oss. Kunder som gärna rekommenderar oss till både vänner och bekanta – och också till Dig.

Vi vet att väl genomförda projekt är nyckeln till kommande förtroenden!

Välkommen till oss på Stockholmskök !

Välkommen tillbaka till traditionen och in i framtiden!